Over Sustainable Travels

Op deze pagina vindt u meer feitelijke informatie over Stichting Sustainable Travels, zoals beleid, contactgegevens, namen en functies van bestuurders en financiële verantwoording.

Stichting Sustainable Travels staat voor in internationale verbondenheid terwijl de schade aan het milieu beperkt blijft. We willen de luchtvaartsector verduurzamen door te investeren in technologie en innovatie en maatschappelijke bewustwording voor kansen voor duurzaam reizen te creëren.

Bestuur

Het bestuur van de stichting bestaat uit drie personen. Olga Wessels vervult de rol van voorzitter, Jorien Janssen is de secretaris en Annelies de Koning is de penningmeester. Het bestuur werkt onbezoldigd en krijgt geen vergoeding voor haar werkzaamheden. Het bestuur werkt samen met vrijwilligers om alle activiteiten in goede banen te leiden.

Contactgegevens

Naam: Stichting Sustainable Travels
Rechtsvorm: Stichting
Website: www.sustainabletravels.nl
Adres: Franckstraat 3-3, 1015 HD Arnhem
Contact: contact@sustainabletravels.nl
RSIN: 859828098
Bank: Triodos

Doelstellingen en beleid

Als het aan Stichting Sustainable Travels ligt, dan is vliegen over 40 jaar duurzaam en nauwelijks milieubelastend. Om dit te realiseren, moeten we nú innoveren!

Stichting Sustainable Travels werft donaties om te investeren in (onderzoeks)projecten op het gebied van verduurzaming van de luchtvaartsector. Uitgangspunt hierbij is dat elke donatie het algemeen belang dient en duurzaam vliegen een stap dichterbij brengt.

De stichting deelt daarnaast informatie, tips en tricks om de bewustwording voor duurzaam reizen te vergroten. Verder willen we een brug slaan tussen de onderzoeks- en innovatiewereld en geïnteresseerden in (duurzaam) reizen. We communiceren over technologische ontwikkelingen om te laten zien waar de kansen liggen voor het duurzame vliegtuig van de toekomst.

Jaarverslagen en financiele verantwoording

Jaarlijks zal Sustainable Travels een jaarverslag en financiële verantwoording publiceren, startend in 2020, het eerste volledige jaar na de officiële lancering.